Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Eladó kiskutyák

Eladó kiskutya

Termékeink - KUTYA FOGKEFE, FOGKRÉM

Nyomtatható verzió

 

Gills fogápoló készlet kutyának


Kiszerelések:
  • 1 db, 1300.00 Ft.
 

GimDog Dental Care 50 gr

Fogkrém kutyák számára. A rossz lehelet, a fogszuvasodás és a fogíny irritációjának megelőzésére.

Kiszerelések:
  • 1 db, 1360.00 Ft.
 

Oxyfresh 473 ml

Az Oxyfresh szájhigiéniás oldat (Pet Oral Hygiene Soultion) egy egyedülálló formula, ami a rossz leheletet annak forrásánál szűnteti meg, és nem csak elfedi azt. A hagyományos szájvizek a szájüreg baktériumainak elpusztításával, és azok lebomlásával növelik a rossz szagokért felelős ún. illékony kénvegyületek (Volatile Sulphur Compounds, VSC) mennyiségét, és csak hozzáadott mesterséges illatok fedik el azt. Az Oxyfresh két kulcskomponense (Oxygene® és cink) azonban a fertőtlenítő hatáson túl oxidálja ezeket a kénvegyületeket, így csírájában folytja el a szájszagot, és friss leheletet biztosít akár 6 órán át. Azz Oxyfresh oldat kutyák és macskák vizébe keverhető, színtelen, szagtalan és íztelen folyadék, ami fogyasztásakor átöblíti a szájüreget, majd lenyelve a szervezetre ártalmatlan módon szívódik fel.

Kiszerelések:
  • 1 db, 11000.00 Ft., 10850.00 Ft.
 

Plaque Off Animal

ProDen Plaque Off Animal40g - Természetes por alapú készítmény, a fogak és az íny egészségének megőrzéséért!

AJÁNLÁS: kutyák és cicák részére

- Csökkenti a fogkő képződését
- Egészséges fogíny biztosít
- Gátolja a lepedékképződést
- Megszünteti a kellemetlen szájszagot

Adagolás:
Adagolása egyszerű. Szórjuk a port az ételre naponta egyszer. Adagoló és adagolási utasítás a dobozban található.

Kiszerelések:
  • 1 db, 5800.00 Ft., 5200.00 Ft.
 

PLAQUEOFF ANIMAL DENTAL BITES 150G

PLAQUEOFF ANIMAL DENTAL BITES 150G - közepes és nagytestű kutyáknak
Tengeri algás étrend kiegészítő, ideális harapni való méretű darabkákkal, amit kedvence imádni fog! Rendszeres alkalmazása megelőzi a kellemetlen lehelet, a fogkő és a lepedék kialakulását.

Összetétel: speciálisan válogatott tengeri alga, búza, kukorica, rizs, árpa, búzakorpa, növényi olaj, növényi eredetű aroma. Természetes antioxidáns: tokoferol. Nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket. Analitikai alkotórészek: nyersfehérje7%, nyerszsír5.5%, nyersrost2%, nyershamu 1.5%. 100% természetes! Adagolás: naponta, követve az adagolási javaslatot, ez a kiszerelés 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz közepes és nagytestű kutyák részére (lásd a csomagoláson). Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék!

Kiszerelések:
  • 1 db, 2800.00 Ft.
 

PLAQUEOFF ANIMAL DENTAL BITES 60G

PlaqueOff Dental Bites 60g kistestű kutyáknak és macskáknak

Tengeri algás étrend kiegészítő, ideális harapni való méretű darabkákkal, amit kedvence imádni fog! Rendszeres alkalmazása megelőzi a kellemetlen lehelet, a fogkő és a lepedék kialakulását.

Összetétel: speciálisan válogatott tengeri alga, búza, kukorica, rizs, árpa, búzakorpa, növényi olaj, növényi eredetű aroma. Természetes antioxidáns: tokoferol. Nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket. Analitikai alkotórészek: nyersfehérje7%, nyerszsír5.5%, nyersrost2%, nyershamu 1.5%. 100% természetes! Adagolás: naponta, követve az adagolási javaslatot, ez a kiszerelés 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz kistestű kutyák és macskák számára (lásd a csomagoláson). Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék!

Kiszerelések:
  • 1 db, 2200.00 Ft.
 

TRX2550 Kutya fogkefe

Egy fogkefét és egy gumi masszírozókefét tartalmazó csomag. Kialakítása könnyű használatot biztosít. Rendszeres fogmosással megelőzheti a fogkő kialakulását.


Kiszerelések:
  • 2db, 528.00 Ft.
Save to foursquare